VM-guld

Ja Norge vi fattar att ni är grymma på längdskidåkning. Grattis. Verkligen.

 

Väldigt lugn och skön dag på jobbet, inte så mycket mer att säga om det. Skall mysa i soffan och sedan gå till sängs.

Vart tog den helgen vägen?

Måndag igen rent teoretiskt. Sista Februari ser det till att vara också, shit. Mars, är vi redo för detta? Jag jag tror det. Gjorde något galet nyss, vad som blir av det får framtiden utvisa. Hoppas. Kollat massa film i helgen. Black Swan, The Social network, Trassel, American pie, och alla tre Twilight filmerna. Dör lite varje gång jag ser dom pojkarna. Åhh, dregel. Fick en kick av deras underbarhet och begav mig ut på löprunda, skönt. Min helg, film, dregel, endorfiner. Done. Laddar för ny vecka med jobb. Lönen sitter nog på kontot nu också. Härligt.

Black Swan

Hänförd. Tagen. Upprymd. Övertygad.

 


Fredagsmys

Nu sitter jag och Sotisen ensamma kvar i soffan. Skjutsade just mysiga sandvikabor mot tåget efter en trevlig taco-let´s dance-kväll. Är inte det minsta trött så jag blir nog här ett tag framöver kan jag tänka. Jobbet gick bra, var ganska lugnt (på en fredag?!) skönt.

Snart helg

Torsdag done. Imorgon blir det jobb och sedan myskväll på Brattlikollen med vänner Let´s Dance, tacos och förhoppningsvis lite SATC. Myssugen? Kom!

 

Nu blir det sängen. Sov gott!

Lilltjejen

Det är en märklig känsla att gå ifrån att alltid vara äldst till att vara yngst och till och med många år yngre än dem man umgås  med. Människor får en smärre chock när de får reda på att jag bara är tjugo, vet inte om det är något bra eller dåligt. Jag gillar er i alla fall.

 

Sitter och äter (njuter) den godaste ananasen jag någonsin smakat tillsamans med keso och hasselnötter och grönt vaniljte. Okej dag. Gymmade i morse, fett najs. Körde lite diffust uttryckt "överkropp". Snart helg igen (igen?!) najs. Längtar efter den kommande lönen och funderar starkt på att fara en sväng över gränsen inom en snar framtid.

 


Disträ

Ännu en dag till ända, när skall denna cykel av passerande dagar ta slut. Eller är det så livet är? Dagarna som passerar. Värt en tanke det där. Mammi och Kasper har åkt hem så nu är det jag och Sotisen kvar. Mysigt att ha mamsen här några dagar.

 

Idag tyckte man att jag såg disträ ut. Ja jag har nog varit disträ idag. Viket bra ord egentligen, underskattat.

 

Hemma i soffan, keso, nötter, banan, tranbär och ägg vilar i kistan och jag är redo för sängen. Tänkte att en löprunda skulle sitta fint efter jobbet men ville inte springa så långt med Sotis så det fick bli lite intervaller i backe. Hade när jag drog på mig kläderna inte tänkt att bli svettig i de dryga tio minusgraderna men det misslyckades totalt. Skönt i alla fall. Medans jag frustande tog i för allt vad jag är värd upp för backen, flög Sotis lätt som en fjäder vid min sida och tittade på mig som om jag vägde 200 kg och knappt tog mig frammåt. Sjysst. Mitt mål är att bli som vovven min, outtröttbar (kan man säga så?). Inte dåligt för en gubbe på dryga 80 bast.

 

 

Bästa träningskompisen. Kärlek.


Pust

Tjejen är slut som artist och det är måndag?! Inte bra. Tankat frysen med lax och i magen vilar keso, banan och hasselnötter tillsammans med grönt te. Redo för sängen med andra ord. Mammi och Kasper far hem till Sverige imorgon efter en helg i Oslo. Sotisen blir alltså kvar denna gången, får se hur det går. Hoppas det går. Min lilla kille.

 


Söndag

Vaknade hav ett. Halv ett?! Jaja man kan inte komma upp varje morgon. Skönt att sova. Promenad i solskenet med mammi och hundarna. Kollade när sverige knep ett VM-silver i slalom och var faktiskt till min stora förvåning ganska road av slutstriden.

 

En akut rastlöshet drabbade sällskapet och efter att ha konstaterat att hela Oslo är igenklappat på söndagar bestämde vi oss för att ägna eftermiddagen åt våra fyrbenta vänner. Så nu är vovvarna fina igen, representabla med andra ord.

Mys

Melodifestival med munsbiten Eric Saade följt av gaygalan. Underbart. Inom mig bor en schlagerdrottning, en dragqueen och galadiva. Fullkomligt älskar glitter och glamour och anser vardagen består av på tok för lite rosa och paljetter.

 

Händer nu då. Inte trött tjej vill göra nåt skoj.

 


Helg ljuva helg

Lördag förmiddag. Mammi och vovvarna på besök. Mys. Just ätit en god frukost bestående av keso med nötter, torkade tranbär, linfrön och äggröra. Mums. Vad som händer idag får framtiden utvisa, promenad?

 

 

 

Kom alla mina små kycklingar!

Installering

Canal Digital mannen varit här och installerat internet, självklart inte trådlöst det måste man fixa själv trots att man betalar för att han skall komma och sätta två kontakter i väggen. Det blir nog bra, en router måste med andra ord införskaffas snarast om jag skall slippa sitta i ett hörn med en halv meter lång sladd kopplad till datorn. Vinst.

 

Mammi kommer idag. Yes.

Ur arkivet

Saknar bondbrudarna.


Kaos

Allt annat är på plats. Hur skall jag orka, finna styrka att klara av det. Varför skall det vara så svårt för mig att inse vad som är bäst för mig. Måste finna en väg ur denna missär. Min mörka fläck måste tvättas bort. Behöver ett starkt Vanish Oxi Action. Eller nåt. Borde nog inte jobba idag men jag måste. Ur balans. Fackar ur.

Kontroll

Känslan av att inte ha kontroll är något som skrämmer och förtjusar mig. Att inte känna kontroll över mig själv skrämmer och upprör mig medans en oviss framtid gör mig nyfiken. Jag är lite av allt, önskar ibland att jag kunde vara riktigt bra på en sak istället för att klara det mesta jag tar mig an bra. Eller vad är egentligen bäst, kanske hittar jag något jag brinner för till slut. Kommer jag alltid känna mig redo för något nytt? Kommer jag någonsin att bli nöjd, mätt på något jag gör? Jag tvivlar på det, jag vill se världen som mitt hem och tror att jag kommer att spendera många av mina dagar på upptäckande fot. Vad skall jag livnära mig på, vilken sysselsättning kommer släcka min törst på kunskap och upplevelser. Jag vägrar se mitt liv passera. Blir inte klok på vad jag vill göra.

 

Började jag det här inlägget med att skriva om kontroll? I så fall tappade jag kontrollen i slutet av andra raden.

 

Känner mig överkörd och hoppas att natten skakar av alla spår av begynnelse till sjukdom så att jag kan köra mitt gympass som fick slumpas för soffan idag.

 

 

Idag vill jag ligga i ett rosa rum i en säng med en bästa vän.

Tirsdag

Jag lever, det gör dock inte internet, knappt. Veckan har börjat och snart är den slut, tiden bara springer iväg. Bra eller dåligt, jag vet faktiskt inte svaret på den frågan. När man inte längre  måste gå till skolan blir tidsuppfattningen på något vis totalt förändrad, jag kan själv välja precis hur jag vill spendera mina dagar. Spännande det där. Kom just hem från en löprunda, de fyra kilometrarna i snö och minusgrader gick ganska segt. Har kännt min snurrig och haft ont i halsen idag, kan nog vara bidragande faktorer.

 

Nu ser jag stjärnor framför ögonen så sängen är nog en bra idé. Imorgon väntar ett axel-, bröst- och armpass på gymmet och sedan jobb.

 

 

Svett tjej efter gym följt av 25 min mot löpbandet.

Söndag

Nu har jag städat precis hela dagen, det faktum att jag vaknade klockan två bortser vi ifrån och anser mig duktig. Typisk söndag, nu är lägenheten fin och då är jag nöjd. Är det något jag hatar så är det verkligen oreda och smuts, faller ur balans och trivs inte. Några färgglada blommor skulle inte göra fönsterbrädorna illa, får nog införskaffas i veckan. Ska jag hitta på nu då? Har lust att springa men har just tvättat alla kläder, typiskt.

 


Don´t be a drag, just be a Queen

Älskar Gagas ny låt. Måste bara noteras. Lyssna på "Born this way" och njut.

 


Helg

Sov ut, gick en lång promenad, åt frukost, gymmade och kraschade i soffan. Lördag. Hjälpte en gammal dam över vägen, så söt, hon vågade inte gå själv över den hala asfalten och hon blev innerligt glad när jag till skillnad från de andra passerade ville ta henne under armen och hjälpa henne över gatan. Dagens goda gärning får vi väl kalla det.

Upptäckte till min stora förtjusning att melodifestivalen dragit igång. Schlagernörd som jag är blev jag varm innombords. Tänkte chilla i soffan ikväll men planerna har ändrats så jag drar kosan mot Sandvika.

 

Gårdagens lunchlåda

 

 


Freaky Friday

Helgalen dag på jobbet. Har nu kandat i soffan och myser ensam i lägenheten eftersom mina flatmates har dragit kosan mot Åmål under helgen. Åker till Sandvika ikväll för att fredagsmysa och kolla Let´s Dance.

Middagstips

Tänkte bjuda på ett fantastiskt gott middagstips som just nu skvalpar runt i min mage.

 

Du behöver:

 

Biff
Valfria grönsaker (idag hade jag paprika, broccoli och chaminjoner)
Cashewnötter
Salt
Peppar
Soya
Valfritt tillbehör (jag valde vit quinoa)
Ev. färska grönsaker till servering

 

Använder du en teflonpanna behöver du inget stekfett, om inte använd en kallpressad vegetabilisk olja.

 

Strimla biffen, salta och peppra. Skär grönsakerna i läplig storlek, tänk wook-grönsaker. Stek köttet snabbt på hög värme och lägg det i en skål, behöver inte vara helt genomstekt då det skall ner i pannan igen.

 

 

Stek grönsaker och cashewnötter någon minut. Grönsakerna skall inte bli trötta och slappa utan bara värmas och fortfarande ha tuggmotstånd.

 

 

Tillsätt det stekta köttet och rör om.

 

 

Tillsätt soya, salt och peppar efter smak.

 

 

Färdigt! Så gott!

Överraskningar

Vaknade halv åtta av att mobilen ringde och tjugo minuter senare var jag på väg mot jobbet. Sjukanmälan, Amanda vi behöver dig. Dagen har varit skön och jag har känt mig glad. Laddad inför gymmet efter att ha virrat runt i närmare än timme var jag äntligen framme vid Hassle torg. Kände mig biff och när jag under de sista minutrarna av passet fick en kallsup av svetten som rann ner på nästippen kände jag mig nöjd. Nu har jag ätit en underbar middag och fått i mig lite glass och te. Imorgon är det fredag och jag jobbar 7-15 vilket betyder att jag har en långhelg helt utan planer framför mig. Älska.

 

 

Hittade flera små överraskningar när jag stod och packade varor idag. Bland torsktungorna fanns en gigantisk krok och räkorna hade sällskap av två miniatyr krabbor.

 


Springa gör mig tillfreds

En halv mil svett senare sitter jag påtankad i soffan och överväger sänggående. Lämnade en hel del ilska ute i slasken och känner mig bättre till mods. Vill kunna använda min älskade skinnjacka snart, börjar bli trött på den slitna vinterjackan som gör sin andra sässong.

 

 

April 2010

 



 

Systrarna Wilda och Snöa Fredlund

Lost in space

Känner mig som en grönsak idag, inte på ett bra sätt. Vet inte vad som är med mig men jag antar att detta är en sån dag som man bara skall vara och inte bry sig. Tidningsartikeln slog mig nog hårdare än vad jag först trodde. Dagen har ägnats uteslutande i soffan, gick ut men vände(!?) efter några hundra meter då jag insåg att kraft att ens orka ta mig framåt saknades. Lyckades på eftermiddagen få tag på lite B&J som nu ligger i kistan och skvalpar samman med te och knäckesmörgåsar.

 

 

 

Var inovativ och isolerade förpackningen för att minimera plusgradernas negativa inverkan på glass.

 


Förbannad

Det gjorde ont att läsa, men jag kunde inte sluta. Började gråta i lunchrummet och förbannade alla sk. läkare som pappa hade att göra med. Stackars Öyvind, min pappa dog. Skulle vilja skriva så mycket men jag orkar inte, känner mig tom. Suckar inombords och hoppas att andra barn slipper.

 

 

 

 

 

"Hej Amanda pappas älskling. Jag mår bra hoppas att du också mår bra. Pappa tänker på er alla där hemma, när pappa blir frisk och mår bättre skall vi ha jätteroligt ihop, det lovar jag. Pappa längtar.
Tommy Fredlund" en text från ett vykort jag fick av min älskade pappa när jag var 10 år gammal. Tänk att vi förlorade så mycket tid tillsammans, något som inte hade behövt ske. Läkare.

Sliten

Idag är jag en trött, småsjuk tjej som är hemma och tänker. Känner mig som en potatissäck som bara tar emot, eller hur var det?  Solen skiner, kanske skulle jag ut och gå, senare om lusten infinner sig. Det mesta är på plats nu, men en mörk fläck, ett monster finns fortfarande kvar. Att det skall vara så svårt, jag behöver inte ens förändra något bara skippa, lägga av, sluta kan jag inte fårstå det. Jag antar att vi alla har våra små monster vi kämpar att bli av med, skulle må så mycket bättre utan men dem håller sig kvar som iglar. Vart är saltet? Dagen skall jag ägna åt denna tanke.

 

Idag vill jag ha sommar och övänner. Saknar er brutalt.

 

 


Fantastiskt

Aj vad gott!

Efter regn kommer solsken

Eller kanske skall vi säga fryst nederbörd. Snökaos igår följt av en helt fantastisk morgon full av solsken. Bestämde mig för att hänga på låset till Skatteverket för att beställa mitt skattekort idag, saken var bara den att ett hundratal andra hade samma tanke. Följaktligen varde sig inte bättre än att jag strax för nio stod tillsammans med människor från världens alla hörn och tryckte mig in genom portarna till Skatt Öst. Gick ändå ganska smidigt och nu sitter jag hemma i soffan och smaskar i mig min frukost: havregrynsgröt med linfrön, banan, kanel och mjölk samt ett kokt ägg med örtsalt. Bara måste ut och ta en promenad i detta underbara väder. Veckans hiss får i alla fall gå till det faktum att en tvättmaskin numer är installerad i badrummet, stackaren jobbar just nu stenhårt med att tömma mitt rum på svettiga kläder. Större kyl och frys på väg också, fantastiskt.

 

När jag gick till skattekontoret passerade jag genom Oslo bussterminal, får alltid en sån skön känsla i kroppen av buss och tågstationer, tror detta beror på min tid i Karlstad då jag reste mycket mellan Karlstad och Stockholm. Blev riktigt sugen på att resa, sätta mig på väg någonstans, skall nog ta en tripp hem i mars.

På väg till jobbet igår.


Inspiration

Ett fint ord, något jag vill göra. Inspirera. Jag har förstått att många är förundrade över vad jag äter, får många frågor om hur jag har tid, orkar vara så seriös osv. Men det handlar egentligen bara om kunskap, rätt val och vanor. Jag är uppväxt med väldigt mycket grönt på talriken och fick tidigt lära mig grunderna i köket. Mat är ett stort intresse både eftersom jag älskar att äta gott och är mån om djur och den värld vi lever i. Till att börja med så har jag en rad magbesvär som gör att jag inte kan äta vad jag vill, jag är laktosintolerant och känslig för gluten. Redan här utesluts en hel del livsmedel. Största delen av min kost består helt klart av frukt och grönsaker, ju mindre behandlade desto bättre. Frukt och grönt skall helst ätas levande eftersom de då innehåller mycket viktigt vatten och näringsämnen. När en grönsak tillagas dör den och dess näringsinnehåll förändras drastiskt. De grönsaker jag äter är alltså råa eller väldigt lätt uppvärmda i stekpanna eller hett vatten under kort tid. Isbergssallad och gurka går bort eftersom de i stort sett bara innehåller vatten och är mer eller mindre smaklösa. Som salladsgrund använder jag istället spenatblad och bygger vidare med groddar, paprika, sugarsnaps, champinjon, tomat osv. Som kolhydratskälla väljer jag nyare, moderna alternativ till pasta, potatis och ris som jag bojkottar. Quinoa, råris, durra mfl. får ersätta. Vad gäller protein så äter jag för tillfället nöt, fisk och kyckling men kött och kyckling väljer jag alltmer bort på grund av flera orsaker. Ugnssteker helst då jag föredrar det framför kokning och traditionell stekning i stekpanna.
Planering är allt för att slippa stå i köket och laga mat hela tiden. Steker jag lax i ugnen så steker jag fler bitar och kanske också kyckling samtidigt. Lax tar ca 13-15 minuter i 200 grader och kycklingen 20 minuter i samma temperatur. Kan kryddas och/eller fyllas/gratineras med i stort sett vad man vill. Kokar jag quinoa så kokar jag fyra portioner på en gång så att det finns färdigt i kylskåpet. Var inte rädd för att pröva nya saker, allt finns i vanliga matbutiker där du köper allt du äter idag. Allt handlar om rätt val. Ställ gärna frågor om det är något du undrar över. Det är just detta jag vill arbeta med i framtiden, sprida kunskap om något jag brinner för.

Mikrad cheeseburgare och pepparkaksdeg

Fekke igårkväll. Konstig stämning och när vi vid tvåtiden satte oss i taxin mot Sandvika kändes det fortfarande som att kvällen aldrig kom igång. Trevligt med lite sällskap hur som helst. Dagen har till största delen spenderats i soffan med trevligt umgänge och SATC. Frukost på BK och promenad till Nesöyahar jag också hunnit med. På hemvägen fick jag akut behov av Ben & Jerry´s men till fin förtvivlan kunde ingen av de två bensinstationerna jag besökte tillfredsställa mitt begär, så här sitter jag nu. Sugen.

5 februari

Sitter i den underbara soffan efter ett härligt gympass med efterföljande dusch och lunch. Nöjd. Vad kvällen har att erbjuda får tiden utvisa, bjuden på partaj så vi lär börja där. Ha en fin dag.

Att sätta etikett på sig själv

Vilsen själ, trasig identitet och funderingar över vem man egentligen är. Alla har vi varit där, kanske är vi där eller kommer så småning om dit. Det värsta man kan göra är att försöka hitta sig själv, söka efter vem man är. Tid och rum känns som ett ganska stort ställe att leta på, skall man försöka behålla någon from av motivation bör man byta inställning, skifta syn på identitet och självuppfattning. Grubbla, springa mot regnbågens slut kommer ingen att bli lyckliga av, vad nu lycka innebär, hur vet vi när vi är framme? Vilsna själar är inget vi kommer att finna med all säkerhet.
Utveckling. Ett starkt ord när man tänker efter. Ur min synvinkel handlar sökandet efter just detta. För att utvecklas är förändring, att utsätta sig för främmande miljöer och situationer, nödvändigt. Min resa har varit lång, känts hopplös och inte förens jag slutade leta efter en liten bortsprungen Amanda utan istället bestämde mig för att ta med den Amanda jag hade ut på nya äventyr kände jag hur min värld förändrades.
Mycket handlar om att acceptera att man har dåliga dagar, känner sig nere och bara vill försvinna. Den du är har inte sprungit ifrån dig för det. Det är just denna symbios, du och dig själv, som känner sig så just då av olika anledningar.
Jag skulle kunna skriva långt och länge om dessa tankar för jag vill att alla skall känna som jag. Bara vara den man är, man kommer aldrig att trivas med något annat. Jag försökte länge att vara något jag inte är, men mådde då också som jag förtjänade. Gräv i din kista, varför är du den du är, var ärlig både mot dig själv och människor omkring dig. Jag bjuder på leenden och en antagligen knasig uppenbarelse men det är sådan jag är.
En dag när jag var ute och gjorde vad jag mår bäst av i solskenet fann jag denna på min väg och ett brett leende spred sig även på mina läppar

Äntligen fredag

Eller vad är det det brukar heta (observera att jag till och med börjar tänka på norska så bli inte förvånad om ett främmande ord skulle dyka upp). Vad gäller jobb är fredag inget man längtar efter. Helghandel och fredagsmys får en helt annan prägel när man upplever dessa annars mysiga sysslor från baksidan. Efter en lång dag fick jag så äntligen sätta mig med min helghandel i Opeln och köra hem till Brattlikollen. Gjorde mig en fin middag med citron- och parmensangratinerad öring, champinjon, sparris och färska grönsaker. Kikade på Let´s Dance och bestämde mig för att försöka få mysfaktorn i alla fall märkbar med en kladdkaka. Inte gick det enligt planen så istället begav jag mig nio minuter över elva ut i snön och var 45 minuter senare hemma efter en joggingtur. Var inte andfådd eller ens lite utmattad.
Helghandel. Frukt, grönt och fisk. Mums.
Blir ganska många middagar av 2,5 kilo filé med tanke på att en skiva blir två måltider för mig. Frysen laddad, kom och ät!
Detta är vad jag kallar krubb, tänk om alla insåg hur simpelt och fruktansvärt gott det är att äta ren mat.

Ja kanske?

Tackar Miguel för denna och fortsätter fundera över livet.

Ännu en dag till ända

Fantastiskt väder. Vaknade lite surmulen inställd på ännu en grotesk dag (PMS-vecka?), gjorde mitt kaffe, åt min gröt och bestämde mig att jag var allt för trött och sliten för den annars regelmässiga morgonpromenaden. När jag äntligen hade krafter nog att lyfta upp huvudet och ta en titt ut genom fönstret ändrade jag mig raskt. Solen glimmade och världen utanför lägenheten gjorde mig trollbunden. I en timme vandrade jag omkring i skogen med Melissa Horn sjungandes i öronen, när jag tänker efter så är nog strosa en bättre benämning på min fart framåt. Fylldes med en lustfylld känsla och otroligt nog fortsatte dagen i samma jargong. Troligtvis mat och dryck-mässa på tisdag, mycket trevligt må jag säga. Helgens planer består av träning, partaj och bakismys med SATC. Fick verkligen vårkänslor av vädret idag. I år varken saknar eller längtar jag efter våren. Min relation till den stundande årstiden är mer som en pirrande känsla i magen. Jag vill inte skynda på den, vintern skall få göra sitt men det känns på något vis som något nytt och spännande är på väg och jag kan inte sätta fingret på vad det är. Den känslan, innan man vet vad som skall ske eller vad som väntar, pirret, är en av de viktigaste komponenterna i mitt recept för lust. Jag tröttnar väldigt snabbt på allt jag ger min in i, min själ kräver variation och spänning. Är det något bra eller kommer jag för all framtid att söka? Är det bättre att nöja sig?

Insikt

Idag har jag övertygats. Jag är inte gjord att vara en del av ett system och mitt hopp om mänskligheten är slaktat, utrotat, mördat och dött. Jag kommer kunna ta mig till högre höjder och nå himlen men ingen kommer hjälpa mig, vi står alla ensamma, en del vägrar bara inse det. Dem är en del av det system vi kallar samhälle, en form av försök till organisation av homosapiens. Jag passar inte in, det har jag aldrig gjort, har alltid känt mig utanför och på något vis tagit en åskådande roll i detta samhälle. Lagt huvudet på sned och försökt förstå. Det har tagit tid att inse, kanske är jag rädd att vara annorlunda. Nej inte längre, mitt liv har lärt mig att lägga tyngden vid andra aspekter än andras åsikter. Den resa jag färdas på tillsammans med mig själv skall vara lustfylld. Lust är mitt nya mål i livet. Vad är egentligen livet? Tar jag vara på det, hur vet man att man gör det och när är det för sent? Mina inre tankar skulle kunna bli ett psykadeliskt skönlitterärt stycke utan dess like. Kanske ett vinnande koncept. Tills vidare tuggar jag spenatblad, lyfter skrot, slår min tid på 4 km med ytterligare 2,5 minut och saknar människor jag mår bra av.

Vart tog lusten vägen?

Lusten till allt lyser med sin frånvaro. Känner mig nere och vill bara kolla på SATC, är jag på väg att bli sjuk? Ekonomisk kris är ett faktum. Va i Norge? tänker ni. Ja man kan lyckas med det i världens rikaste land också förutsatt att man är världens mest lågavlönade slav, som dessutom slarvat med skattekortet. Lite mer smisk på mig och denna dagen är fulländad. Vill bara ha en kram, lite värme. Lust är underskattat, tänk vad allt går enkelt om man bara har lust. Imorgon önskar jag mig mer lust och önskar att resten av veckan går snabbt. Man skall aldrig önska livet ur någon, är det okej med tiden? Eller borde den tas vara på, kanske rentutav omhand. Saknar mina p-piller, min hy ser ut som skit utan dem, får se till att dra en tripp till Karlstad och hämta ett lager så snart ekonomin tillåter.
Over and out.
Känner mig såhär:
..och saknar den här tjejen.

RSS 2.0