Måndag

Helt ok måndag. Imorgon är en bra dag. M. Puss

 

 

 

 

Norskarna har sjuk humor.

Återhämtningssöndag

Äntligen vaknat upp efter återhämtningssömnen som slutade på 14 timmar. Känner mig utvilad men lite mör i kroppen. Laddat med en god bruhch och sitter nu startklar för löpning i soffan. Blir första rundan på väldigt länge nu så jag har inga vidare förväntningar. Satsar på halvmilen. Blir hemmaspa när jag kommer hem. Mys.

 

 

 

Mitt rum har stått så öde den sista tiden att en flitig liten vän börjat bygga ett hem där. Skrattade högt för mig själv när jag hissade ned rullgardinen för att sova igår kväll. Fniss.

Götlaborg

Hemma efter en vild vistelse i Göteborg. Har fortfarande inte sovit sedan natten till fredag vilket ger mig ett vaket tillstånd på totalt 43 timmar hittills. Har under dessa timmar jobbat, rest till Göteborg, vart på Veronica Maggios konsert på Liseberg, tagit en svängom på dansbanan, ägt Park Lanes dansgolv, bevittnat Göteborgsvarvet, upptäckt Göteborg, Sverigetankat skafferiet och rest hem till Oslo igen. Nöjd.

 

Försöker förtvivlat bli av med den frossa som jag haft sedan de tappra försöket att sova i bilen i morse men det vill inte ge med sig. Duschat skållhett och sitter nu med raggsockor, mysbyxor, tjocktröja inlindad i en filt, och fryser! Banne mig. Lyckats dra på mig en sjysst bränna också. Ser ut som om jag har en röd hkklapp på mig. Älska spontantripper till Göteborg.

 

 

 


Oops

Åhh jösses har det gått en veckan sedan jag bloggade sist. Antar att jag är ute och rumblar för mycket. Oops. Hur som helst spontantripp till Sverige imorgon för nöjen och London med finaste lillasyster nästa helg. Gillart!

 

Puss

Lever

Flyter runt i något som andra kallar verklighet. Konstaterat att jag är missanpassad för att passa in i denna. Fr trubbiga armbågar och respekt för allt levande gör mig uppenbarligen lätt att utnyttja. Alltid är det något. Solen skiner.

Ny vecka

Vecka 19 närmare bestämt. Sitter hemma i soffan och äter någon form av frukt- och nötgröt. Känner mig lite märklig, kanske inte så kontigt. Om man börjat baklänges kan man vända det rätt? Jag hoppas det och fortsätter tugga min gröt under fundering.

Ensam

Snygg Sexig Singel sägs det. Känner mig i alla fall fruktansvärt singel just nu. Med paj i knät sitter jag ensam i soffan en fredagkväll och kollar på presentationen av årets bönder och drömmer om kärlek. Hade jag inte vetet vad det innebär att vara tillsammans med en bonde hade jag nog blåögt sökt. Har man smakat på kakan vill man ha mer, varför är det alltid så.

 

Ähh fan kanske jag skall skicka ett brev ändå.

Fredag

Kollar Disneychannel och käkar frulle. Mums. Ska strax springa iväg till T-banan för att påbörja min resa mot jobbet. Jobb imorgon också i brist på folk, känns helt okej.

 

Ha en fin dag!

På en bänk i Karlstad för några år sedan


Drömmar

Drömde inatt att jag för tredje gången reste med min högstadieklass till nån paradisö i medelhavet. Efter en mycket spännnde tågresa var vi framme och skulle av någon anledning sminkas av en makeup-artist. Denna var en typisk konstnär, flummig, bög och allmänt härlig. Jag sattes genast i arbete och fick assistera.

 

När jag själv skulle bli sminkad upptäckte jag att jag glömt packa. Det jag hade med mig sen tidigare i väskan var blöta bikinis, en handuk och en sen tidigare försvunnen klänning. Vinst. Sen började jakten efter någonstans att äta, lyckades på något sätt missa middagen då jag fick för mig att sminka om mig till Drag Queen. Efter det började en av mina bästa vänner förföra mig och senare ringde makeup-artisten till en annan vän och erbjöd mig jobb.

 

Knepigt det där med drömmar, skall jag söka mig utomlands efter jobb. Är ju en dröm redan...

Och nu då?

Har egentligen absolut ingenting intressant att skriva. Gör inget kul om dagarna, jobbar och sover. Typ. Känner ingen inspiration, jag som tänkte så mycket förr, skillnaden nu är väl att jag inte orkar skriva ned det antar jag.

 

Försöker leva på existensminimum för att ha så mycket pengar som möjligt kvar till London i slutet av maj. Går hyfsat.

Hemma

Hemma igen och laddar för jobb. Helgen har varit mys men gick för fort. Bakat min första rabarberpaj, njutit av solen, kollat film, ätit gott och haft förträffligt sällskap. Nöjd.

RSS 2.0