Kärlek

Finaste killen gav min finaste gåvan. Bästaste du!


Skull

Hemmakväll iförd mitt bästa jag.

 


Lite smått och gott


OMG

Vad det ær svårt att få till det hær med ett liv och en blogg, hinner aldrig. Får sænka mina kav och acceptera några inlægg i veckan till jag kommit på en hållbar teknik.


Halloween i helgen, hva sjer? Vi klæ ut mig til det fulaste monstret i stan och dansa hela natten. Vi får væl se på den.


Fredag

Fredag på brattlikollen. Efter en dag i skobutikn ska jag stax bege mig mot stan och få fina naglar. Gleder meg! Spännande, kommer bild senare.
Hej hopp!

Onsdag

Tillbaka i Oslo efter en supermysig helg på ön tillsammans med min fina familj. Tiden går väldigt fort nu igen, rusar förbi. Vet inte riktigt om jag gillar det, eller jo kanske. Snart skall jag bege mig mot skobutiken men innan dess blir det frulle och vem vet, kanske att jag hinner en sväng till gymmet. Frukost var det ja.

 


Söndag

Mysdag på ön i solen. Najs.

 

 

 

 

 


Fredag

Jag och grabbarna har fredagshäng med Idol i lägenheten och laddar upp för morgondagens resa mot Stockholm och vidare mot Blidö.

 

Om jag har sålt skor idag. OMG!

 

 

 


Onsdag

Oktober går fort! Tiden bara susar førbi och snart ær det helg och resa hem till øn, ska bli underbart att træffa familjen och andas skærgårdsluft.



Træningsværken i rumpan ær ett faktum och ikvæll ær det tvætt och hundtrim som gæller. Hænder så mycker kostiga saker som jag egentligen vill skriva om men nær jag væl sitter vid en dator så ær det mesta glømt. Man får væl kanske helt enkelt træna upp blogghjærnan som lagrar all information værd att blogga. Tænker på den och beger mig mætt ut i butiken till mina fina kollegor och trevliga kunder!



På återseende! Ha de!


Tisdag

 

 


Måndag

Finfin måndag. Mætt i magen och redo att sælja en hel drøs med skor innan denna fantastiske arbetsdag ær øver och det blir jackjakt och træning med ælskling.



Helgen har varit ull av blandade kænslor men nu i efterhand har jag bestæmt mig før att det varit en bra helg. Hade fest på Brattlikollen i Lørdagskvæll och dansade i sena timmar till ABBA. Fantastiskt.



Gårdagen bestod av førpliktelser føljt av middag på tapasrestaurang och bio med finast. Såg Noomi Rapace senaste film "Babycall", en riktig højdare om man som mig gillar psyk-filmer.




Lördag

Idag är det Lördag och jobb står på schemat.

 

Gårdagens look på t-banan.

 

 


Omtumlad

Är slagen av pall och känner mig ganska tom. Sällan har jag känt mig så tillintetgjord. Olustig. En kvälvande käsla vill inte lämna mig. Försöker att inte tänka på vad som skett just nu och gör mig redo för ännu en arbetsdag.

 

Ikväll kommer mina första norgevänner som nu har flyttat hem, tillbaka och hälsar på. Ska bli väldigt kul att träffa dem igen.

 

Favoritfrukosten ligger i kistan och jag har en solig, höstfrisk promenad med vovven bakom mig.

 

Bjuder på en dålig bild från gårdagen.

 


Trilla av?

Frukosten finner sin väg ned i magsäcken och på tvn går Efter Tio. Trevligt.

 

Vi får många spännande telefonsamtal till skobutiken, jag har bland annat blivit uppraggad och tagen för middagsvärdinna men igår kom ett samtal in som slår alla andra. När jag såg hur min kära kollegas ögonbryn bara steg mot skyarna förstod jag att något riktigt komiskt var på gång. Vi kan väl sammanfatta känslorna hos människan i andra sidan luren på följade vis (skall tilläggas att hon var väldig vildsinnad):

 

- Ville polisanmäla oss eftersom hon påstod att hon fått fotsvamp av skorna hon köpt hos oss.
- Hatade svenskar, speciellt dem som jobbar i Norge.
- Hade stort intresse av butiksbiträdets medicinska kunskaper, speciellt kring fotvård.
- Hade uppenbarliigen aldrig haft fotsvamp eftersom hon trodde att foten skulle trilla av!?

 

Vi skrattade oss varma när luren lades på.

 

 

Världens bästa frokost! Idag blev det päron, banan, vindruvor, linfrön, psylliumfrön, russin, torkade fikon och naturell laktosfri yogurt. Mums.

 

 

 

Vardagsshopping efter gymmet igår kväll.


Kanelbullens tisdag

Sitter på jobbet och har just fått i mig en god lunch. Kanelbullen lyser dock med sin frånvaro men jag ræknar med att ta ikapp det senare idag. Har en sån dær "kænner mig lite halvæcklig-dag", træningsværken ær bisarr från høfterna och nedøver och trots det røda læppstiftet kænner jag mig mindre vacker just idag. Fuldag.



Fick mig i alla fall en fatastisk solskenspromenad med vovven i morse, skønt att ladda solbatterierna lite.

Tillbaka till plikterna. Høres!


Måndag

Efter en rätt skön vardags dag full av spänning och dramatik (nja kanske inte) sitter jag nu i soffan mätt och belåten. Tränat och fyllt buken med keso, spenat och lax på knäckebröd. Gottans. Tanken var att en ny kamera redan skulle vara inköpt men vi får helt enkelt nöja oss med några gamla mobilbilder.

 

På återseende!

 

 

 

Förra söndagen gick i friluftslivets anda och plocka svamp stod på schemat. Vi kan väl säga att jag, babe och Sotisen hittade en del svamp ja.

 


Uppläxning

Efter en mild uppläxning av min viljestarka lillasyster har jag nu bestämt mig för att börja skriva igen. Kan nog med lite eftertanke vara livsavgörande för mitt svenska språk. Har egentligen inte tid att skriva just nu men det är väl kanske det som krävs för att min och bloggens relation skall fungera. Tänderna skall borstas och sminket skall läggas så är jag redo för ännu en dag i skobutiken.
Letar kamera så att bloggen blir lite mer attraherande för ögat, återkommer om det.
Solen lyser genom molnen och en del av löven ligger på marken. Fint med höst.
Ha det bra tills vidare!

RSS 2.0