God morgon

Hej och hå nu är det Torsdag igen. Jöss tiden går fort nu. Det dåliga vädret håller i sig och molnen ligger som ett mysigt täcke över Oslo. Frukosten ligger i magen och nu är det dags för smink och jobb. I eftermiddag blir det gymmet, woho! Tänker jag ska köra armar och bröst idag, är rätt stel efter gårdagens galenskap.

 

Ha en riktigt fin dag!

Milen

Eftersom jag bodypumpade igår var tanken att endast köra lite lugn konditionsträning. Sen satte jag målet 60 minuter på bandet. Började i 8 km/h och insåg att om jag orkar hålla det tempot kommer jag när 60 minuter passerat sprungit 8 km. Bra. Mysjoggade en timme och insåg att jag bara hade 2 km kvar till milen så det var bara att öka tepot och KÖRA! Så %&"#"%& gött!

 

Nu ligger jag stel som en pinne i soffan och harr firat med popcorn, proteinmys och Smash. Najs. Nu är det bara skönhetssömnen som saknas.

 

Önskar att jag kommer att kunna gå imorgon, tveksamt, Zumba woho. Imorgon kommer minaa söta Linköpingsbor äntligen tillbaka från sin påskeferie. <3

 

De efterlängtade Jeffrey Campbell har äntligen trillat in på DNA. Kändes euforin flöda när vi packade upp de perfekta kartongerna.

 

So far i min skohylla

Back on track

Træningsværken efter gårdagens bodypump smyger sig på. Ær med andra ord tillbaka efter påskeferien som tillbringades i Sverige med familj och vænner. Puss på er.

Min nya piercing och jag øser på nere på lagret och laddar før træning, blir nog løpning eller likande idag, får se vad som faller mig in.



 

Den 30 augusti står Gaga återigen på scenen i globen och sprider awesomeness. Jag ær dær! Put your paws up!





RSS 2.0